مقالههای پیشنهادی
معرفی 7 مورد از برترین شرکت های متاورس
بعد از از رشد قیمت بیت کوین و ترند شدن ارزهای دیجیتال و پس از NFTها، اکنون نوبت به متاورس رسیده تا نظر همه افراد را به این حوزه جذب کند. متاورس را میتوان یکی از داغترین موضوعات مطرح امروز دانست. شرکتهای زیادی در حال سرمایهگذاری روی متاورس هستند و به نظر میرسد که به زودی این دنیای جدید نیز همانند اینترنت جزوی از زندگی روزمره ما خواهد شد. امروز در این مقاله قصد داریم به معرفی شرکت های متاورس بپردازیم و برنامهها و اهداف آنها را در متاورس بررسی کنیم، پس تا انتها با پارسیان بورس همراه باشید!
ما در این مقاله ابتدا به پیشینه متاورس میپردازیم و سپس شرکت های متاورس را کامل معرفی میکنیم. اما اگر قصد درآمدزایی از متاورس را دارید، پیشنهاد میکنیم حتما در دوره آموزش متاورس شرکت کنید تا بهخوبی با نحوه درآمدزایی از این دنیای جدید آشنا شوید!
پیشینۀ واژۀ متاورس
نخستینبار واژه متاورس در سال 1922 و در رمان علمی تخیلی “سقوط برف” اثر ” نیل استیونسن” مطرح شده که در این رمان انسانها قادر هستند تا بهعنوان آوارتارهای قابل برنامهریزی با یکدیگر و همچنین با عاملهای نرم افزاری در یک محیط سهبعدی که در حقیقت استعارهای از دنیای واقعی است، تعامل داشته باشند.
خالق این اثر از واژه متاورس برای توصیف فضای جدیدتر و پیشرفتهتری از اینترنت کنونی استفاده کرده است و بیان میکند که در آینده فضایی مانند اینترنت بر پایه واقعیت مجازی ایجاد میشود که دنیای انسانها را با تغییرات فراوانی روبهرو میکند.
در فضایی که توسط استیونسن تداعی شده است، انسانها میتوانند با استفاده از وسیلهای شبیه به عینک ایمنی مجهز به یک نمایشگر واقعیت مجازی، به فضای متاورس که یک خیابان با عرض 100 متر است، بروند و این فضا را از دیدگاه اول شخص مشاهده کنند. در این رمان، افراد میتوانند با استفاده از آواتارها، با ظاهری که خودشان میخواهند بهنظر برسند و شاید ایده استفاده از آوارتار، در شبکه امروزی متاورس نیز مربوط به همین رمان باشد.
در این رمان، شرایط رفت و آمدی آواتارها همانند انسانهاست و این شخصیتها میتوانند مانند انسانهای واقعی اینطرف و آن طرف بروند و از وسایل نقلیه استفاده کنند. وسیله حمل و نقل عمومی در این رمان، مونو ریلی است که شخصیتها میتوانند با استفاده از آن جابهجا شوند.
7 مورد از مهمترین شرکت های متاورس
همانطور که در بخش قبلی اشاره کردیم، شرکتهای متعددی در حوزه متاورس حاضر هستند و در بخشهای مختلف، به فعالیت میپردازند. در این بخش قصد داریم، برخی از شرکتهای مهم فعال در متاورس را به شما عزیزان معرفی کنیم. این شرکت های متاورس همگی از قدرتنمدترین و فعالترینها در این زمینه هستند و سرمایهگذاریهای زیادی رو متاورس کردهاند!
گوگل
اگر شرکت گوگل را مهمترین شرکت دنیا بنامیم، اغراق نکردهایم. با اینکه گوگل هنوز به شکل رسمی و صراحتا در مورد متاورس اظهار نظر کرده است، اما این شرکت دارای پتانسیل بسیار خوبی برای ورود به متاورس و توسعه آن است. گوگل بیشتر بر روی موضوع آواتارها تمرکز کرده و قصد دارد از این طریق، کاربران را به هم مرتبط کند و زمینهساز ارتباطسازی راحت و نزدیک بین کاربران باشد. در همین راستا، در سال 2021 شرکت گوگل بخش واقعیت مجازی و واقعیت افزوده خود را ترکیب کرد و این دو بخش به تیم “گوگل لبز” تبدیل شدند.
متا (Meta)
شرکت متا یکی از بزرگترین شرکتهای حوزه فضای مجازی و شبکههای اجتماعی است و امروزه با بیش از سه میلیارد کاربر در شبکههای اجتماعی واتساپ، اینستاگرام و غیره، شرکت بسیار مهمی در این عرصه است. مارک زاکربرگ بهعنوان مالک متا و یکی از بزرگترین حامیان متاورس معتقد است که در ده سال آینده، بیش از یک میلیارد نفر در متاورس فعال خواهند بود.
زاکربرگ متاورس را نسبت به فضای مجازی برتر میداند زیرا این فضای جدید به کاربران احساس “بودن” را منتقل میکند و حس حضور مشترک میان کاربران ایجاد میشود. ضمنا زاکربرگ پیشتر به اهمیت مواردی مانند NFT، ارزهای دیجیتال و بلاک چین اشاره کرده بود و ارتباط این موضوعات با یکدیگر میتواند تغییرات بزرگ را در سراسر جهان به وجود آورد.
متا قصد دارد تا با پیشبرد فعالیت خود در متاورس، تغییرات و تحولات بسیاری را در این فضا به وجود آورد که از جمله آنها میتوان به:
- پیامرسانی به صورت VR: این امر برای کمک به اتصال کاربران در طیف گسترده بسیار مهم و کاربردی است.
- پروژه Cambria: یک هدست واقعیت مجازی سازگار با دنیای Oculus Quest VR.
- Horizon Marketplace: مکانی که خریداران، فروشندگان و سازندگان میتوانند کالاهای دیجیتالی را مبادله کنند.
مایکروسافت (Microsoft)
شرکت مایکروسافت نیز از دیگر شرکتهای پیشگام در حوزه متاورس است و پیشازاین فعالیتهایی در زمینه هولوگرام و واقعیت گسترده (XR) از طریق پلتفرم مایکروسافت مش داشته است. این شرکت از بزرگترین حامیان ترکیب دنیای واقعی با واقعیت مجازی و واقعیت افزوده است و اعلام کرده است که قصد دارد تا هولوگرامها و آواتارهای مجازی را تا سال 2022 به Microsoft Teams اضافه کند.
اپیک (Epic Games)
شرکت اپیک یکی از بزرگترین سازندگان بازی در دنیا است که مدیرعامل آن در مصاحبهای اعلام داشته است که بسیار به فضای متاورس علاقهمند است و دوست دارد به توسعه متاورس بپردازد. این شرکت از سازندگان بازی فورتنایت است و پیشازاین نیز هنرمندانی مانند آرایانا گرانده و تراویس اسکات در این بازی کنسرت برگزار کردهاند و حتی سخنرانی مشهور مارتین لوتر کینگ در سال 1963 نیز در این پلتفرم بازسازی شده است.
این شرکت امکان این را فراهم کرده است تا با استفاده از تکنولوژی MetaHuman Creator ، یک نسخه دیجیتالی از خودتان بسازید و آن را در فضای بازیهای دنیا آزاد توسعه دهید.
پیشنهاد ویژه:
- دورههای تخصصی آموزش ارز دیجیتال
- دوره آموزش متاورس در مشهد
برای مشاهده بازیهایی که در متاورس وجود دارند، مقاله بهترین بازی های متاورس را به شما پیشنهاد میکنیم.
بایننس (Binance)
بایننس نیز یکی دیگر از شرکت های متاورس است. همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، ارتباط بسیار مهم و قابل توجهی میان شبکههای بلاکچینی، ارزهای دیجیتال، NFTها و متاورس وجود دارد و این موضوع باعث شده تا بایننس در پروژه متاورس نقشی اساسی داشته باشد. در متاورس میتوان به سیستمها و فرایندهای مالی جدیدی ایجاد کنید و بایننس تلاش دارد تا زیرساختهای لازم را فراهم نماید.
به طور مثال، بایننس بازار NFT را ایجاد کرده است که کاربران میتوانند از شبکههای بلاکچین مختلف، NFTهای خود را مبادله کنند و این موضوع باعث بهبود عملکرد متقابل اکوسیستمهای متاورس میشود. ضمنا طیف گستردهای از جفت توکنها توسط بایننس عرضه شده است که ایجاد این بازارهای لیکوئیدی میتواند برای رشد صنعت متاورس بسیار مفید باشد.
تنسنت (Tencent)
شرکت تنسنت یکی از بزرگترین شرکتهای سازندۀ بازیهای ویدئویی است که با ساخت بازیهایی مانند Pubg، توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. این شرکت مالک شبکههای اجتماعی چینی و پلتفرمهای پیامرسانی مختلفی مانند WeChat و Tencent QQ است. همانطور که در مورد شرکت متا و شرکت اپیک اشاره کردیم، هر دو صنعت بازیهای ویدیویی و شبکههای اجتماعی به متاورس مرتبط است و اینکه این شرکت با فضای متاورس تعامل داشته باشد، امری ضروری و مهم است.
مدیران تنسنت به اهمیت زیرساخت بازی خود در توسعه متاورس تأکید کردهاند. شرکت تنست قصد دارد با بهکارگیری محبوبیت و تجربه خود در صنعت گیم، پیشگام صنعت گیم در متاورس باشد. تنسنت به شکل خاصی بر موضوع سختافزاری واقعیت مجازی یا همان VR تاکید داشته است و قصد دارد با استفاده از راهحلهای نرم افزاری، مشارکت کاربر در صنعت بازی در متاورس را افزایش دهد.
این روند به میزان سهام آنها در Epic Games، تولیدکنندگان Fortnite، Riot Games و ناشر League of Legends بستگی دارد. با توجه به این دلایل، Tencent احتمالاً از بازیهای ویدئویی بهعنوان جایگاه خود در متاورس استفاده خواهد کرد.
نایکی (NIKE)
یکی دیگر از شرکت های متاورس، کمپانی نایکی میباشد. نایکی یکی از مشهورترین و برترین شرکتهای تولیدکننده البسه ورزشی در جهان است که اخیرا با خرید شرکت RTFKT (که تولیدکننده انواع کتانی است)، اعلام کرده است که برای پیوستن به متاورس برنامه ریزی کرده است. نایکی قصد دارد از طریق ارتباط خود با تولیدکنندگان لوازم ورزشی، شرکتهای حوزه خلاقیت، سرگرمی و بازی و ورزشکاران را در فضای متاورس گسترش دهد. ضمنا باید اشاره کنیم که نایکی اقدام به احداث سرزمینی به نام NIKELAND کرده است و به شکل گستردهای در فضای متاورس سرمایهگذاری کرده است.
جمعبندی
در این مقاله به بررسی مفهوم و کارایی متاورس پرداختیم و بیان کردیم که این تکنولوژی سطح جدیدی از اینترنت است که ارتباط مجازی انسانها را واقعیتر و همهجانبهتر میکند و میتواند تأثیر بسزایی در کیفیت فعالیتهای مجازی مانند جلسات و… داشته باشد. ضمناً اشاره کردیم که شرکتهای معتبری مانند متا (فیسبوک سابق) و مایکروسافت بسیار به آینده این تکنولوژی امیدوار هستند و به همین دلیل، در ساخت و توسعه این فضا سرمایهگذاری کردهاند. در ادامه به بررسی مراحل ورود به متاورس پرداختیم و نکات مربوط به آن را بیان داشتیم.
همانطور که با مطالعه متن بالا دریافتید، این تکنولوژی جدید و بهروز میتواند انقلابی بزرگ در صنعت شبکههای اجتماعی را به وجود آورد و میتوان گفت که آیندهای درخشان انتظار متاورس را میکشد. در پایان امید است که این مقاله برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد و به خوبی با شرکت های متاورس و برنامه های آنها آشنا شده باشید.
جهت ثبتنام در دورههای تخصصی ارز دیجیتال کلیک کنید!
با تکمیل فرم زیر، میتوانید نسبت به کسب اطلاعات بیشتر و پیشثبتنام در دوره اقدام نمایید. همکاران ما در کمتر از 24 ساعت با شما تماس خواهند گرفت.
ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است